Werkwijze

Bij benzinemodellen streven we na om auto’s onder de 100.000 kilometer aan te bieden. Voor de diesels geldt een bovengrens van 140.000 kilometer. Dat betekent niet, dat u bij Timcars geen auto’s aan zult treffen die niet aan het bovenstaande voldoen. Ook wij zijn natuurlijk afhankelijk van wat klanten ons als inruil aanbieden.

U bepaalt zelf wanneer u een auto bezichtigt en er een proefrit in maakt. Wij werken alleen op afspraak. Het maakt ons niet uit of dit overdag, ’s avonds, in het weekend en zelfs op zon- en feestdagen is. Als klant staat u bij Timcars niet alleen in woord maar ook in daad centraal.

Voor het maken van een afspraak verzoeken wij u eerst ons te bellen/appen/mailen. We maken een afspraak voor de testrit.

Mocht de afspraak op termijn zijn, dan kunnen we de auto natuurlijk niet gereserveerd houden. Wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Op de dag dat u vertrekt voor de afspraak verzoeken we u voor u vertrek naar Timcars met ons te bellen of te appen. Wij reserveren de auto vanaf het moment van het telefoontje/bericht dan vrijblijvend voor u. Dit betekent, dat u tot op het moment van aankomst en na het maken van een proefrit eerste recht van koop heeft. Zo maakt u de reis nooit tevergeefs!

We zien uw telefoontje of app graag tegemoet!