Ons concept

U heeft de knoop doorgehakt en er voor gekozen om uw volgende auto bij Timcars te kopen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u dan zo snel mogelijk in uw nieuwe auto wilt rijden. Dat kan. Bij Timcars hoeft u niet te wachten. U kunt uw nieuw gekochte auto dezelfde dag meenemen! Alle auto’s die Timcars aanbiedt zijn namelijk ‘ready to roll’.

Hoe wij dit voor elkaar krijgen? Timcars besteedt veel werk aan een auto bij binnenkomst. Niet alleen besteden wij aandacht aan het poetsen en fotograferen van de auto, maar vooral ook aan de technische staat. Wanneer dat allemaal klopt en tot in de puntjes is verzorgd biedt Timcars een auto te koop aan die ‘ready to roll’ is.

Een auto die u bij Timcars koopt wordt als volgt opgeleverd:

  • De auto is voorzien van een geldige APK
  • Minimaal 10 liter brandstof

  • Mogelijkheid tot het sluiten van 12 maanden garantie.

  • Mogelijkheid tot het uitvoeren van onderhoud tegen een scherp tarief

Timcars gaat open wanneer u dat wilt

Timcars heeft geen showroom waar verkopers gaan zitten wachten tot er een keer een klant binnenkomt. Wij hebben er daarom bewust voor gekozen om bijna 60 uur per week geen showroom open te houden. Bij Timcars leveren wij maatwerk en persoonlijke aandacht. Wij passen ons volledig aan uw agenda aan. Wij gaan open wanneer u tijd heeft.

Mocht u een auto willen bekijken en rijden, dan maken we een afspraak. Op deze wijze is het mogelijk dat u de auto’s in alle rust in het weekend, maar ook op zon -en feestdagen kunt bekijken. Bijkomend voordeel is, dat de auto waar uw interesse naar uitgaat tijdens uw aanrijtijd vrijblijvend voor u gereserveerd is. Uw reis is dus nooit tevergeefs!

Dankzij deze maatwerk werkwijze kunnen wij onze vaste kosten lager houden dan de meeste concullega’s. Hierdoor kunnen wij u scherpe verkoopprijzen aanbieden en een nette inruilprijs voor uw huidige auto.  En daar heeft u meer aan!

Wij kunnen dankzij onze RDW-aansluiting uw volgende auto bij ons op kantoor op uw naam zetten en uw inruilauto vrijwaren. Ook kunt u bij ons door overmaking, pin of in contanten betalen. Bij Timcars een auto kopen is service on demand.