U bevindt zich hier:Home/Garantie

Garantie

Timcars levert bij voorkeur auto’s met 6 maanden garantie af. Waarom? Wanneer u een gebruikte auto koopt is er een grotere kans op storingen, dan wanneer u een nieuwe auto koopt. Op al onze auto’s zit standaard 1 maand garantie op motor en versnellingsbak (maximaal 2500 kilometer).

Een gebruikte auto is al een aantal jaren oud en heeft al de nodige kilometers achter de rug. De prijs is een fractie van de nieuwprijs, maar daar staat tegenover dat een gebruikte auto eerder problemen kan geven dan een nieuwe.

Sluit daarom bij Timcars uw garantie af. In geval er onverhoopt problemen zijn met de bij Timcars gekochte auto, dan halen wij deze op en zorgen wij voor een gratis vervangende auto. Wij zullen vervolgens zorgen, dat uw auto weer gerepareerd wordt. Als de kosten onder de reguliere garantievoorwaarden vallen dan neemt Timcars alle kosten voor haar rekening. Ook als u geen garantie afsluit laten we u natuurlijk niet in de kou staan. Ook dan zijn we bereid uw auto (op uw kosten) op te halen. U mag de auto natuurlijk ook komen brengen.  We stellen, indien u dat wenst,  tegen betaling een vervangende auto ter beschikking. Verder zullen wij er voor zorgen dat uw auto gerepareerd wordt. Wij zullen proberen uw auto tegen een zo schappelijk mogelijk tarief te laten repareren.

Omdat wij jaarlijks vele auto’s laten keuren en indien nodig laten repareren hebben wij kortingen op uurloon en onderdelen kunnen bedingen. In een dergelijk geval zullen wij u de kosten van reparatie voor hetzelfde bedrag doorbelasten. Bij reparatie profiteert u dus van onze prijsafspraken. Zodra de auto weer in orde is zullen wij de kosten aan u kenbaar maken. Na betaling van de kosten ontvangt u de auto weer terug.

Timcars levert het liefst een auto uit met 6 maanden garantie. Graag informeren wij u hier over na de proefrit in uw volgende auto!