Werkwijze

U bevindt zich hier:/Werkwijze
Werkwijze 2017-09-20T10:56:18+00:00

Timcars Heerenveen richt zich op het aanbieden van auto’s die groot en ruim genoeg zijn om als eerste auto in een gezin gebruikt te kunnen worden. Auto’s die Timcars bij voorkeur inkoopt zijn 5-deurs auto’s, die standaard voorzien zijn van navigatie en cruise-control. We hebben een bijzondere passie voor de merken Volvo, Audi en BMW. Ook leveren we graag SUV’s van de merken Toyota, Hyundai en Nissan.

Bij benzinemodellen streven we na om auto’s onder de 150.000 kilometer aan te bieden. Voor de diesels geldt een bovengrens van 190.000 kilometer. Dat betekent niet, dat u bij Timcars geen auto’s aan zult treffen die niet aan het bovenstaande voldoen. Ook wij zijn natuurlijk afhankelijk van wat klanten ons als inruil aanbieden.

Renault achterkant

Al onze auto’s worden bij binnenkomst gecontroleerd. Indien nodig wordt onderhoud uitgevoerd en/of de banden vervangen. Er wordt een nieuwe APK uitgevoerd als de auto binnen 6 maanden uit de APK loopt. Het uitgangspunt van Timcars is, dat u op de dag van aankoop kunt vertrekken met uw volgende auto.
U bepaalt zelf wanneer u een auto bezichtigt en er een proefrit in maakt. Wij werken alleen op afspraak. Het maakt ons niet uit of dit overdag, ’s avonds, in het weekend en zelfs op zon- en feestdagen is. Als klant staat u bij Timcars niet alleen in woord maar ook in daad centraal.

Op het moment, dat u richting ons wilt vertrekken, verzoeken wij u eerst te bellen. Wij reserveren de auto dan vrijblijvend voor u. Dit betekent, dat u tot op het moment van aankomst en na het maken van een proefrit eerste recht van koop heeft. Zo maakt u de reis nooit tevergeefs!
We zien uw telefoontje of mail graag tegemoet!