Referenties

U bevindt zich hier:/Referenties
Referenties 2017-10-16T19:37:06+00:00
Fiat 500 Ronald en Dana

Na lang op internet op zoek te zijn geweest naar een Fiat 500 die wij in gedachten hadden zijn we uiteindelijk uitgekomen bij Tim Cars in Joure.
Omdat wij zelf in Den Haag wonen hebben we eerst een paar keer telefonisch contact gehad om te kijken met wat voor partij we te maken hadden, ook wat de mogelijkheden zouden zijn aangezien we nog 2 auto’s hadden om eventueel in te ruilen.
Na een aantal gesprekken en een goed gevoel bij Rutger van Tim Cars hadden we al eigenlijk de deal gesloten zonder dat beide partijen de auto’s gezien hadden. Na een mondelinge overeenkomst hebben wij de lange rit van Den Haag naar Joure gemaakt om de Fiat 500 eens in het echt te bezichtigen, om vervolgens na de proefrit de deal af te ronden. Na een paar dagen en een aantal ritten kwamen wij erachter dat er iets mis was met de automatische versnellingsbak, oh nee hier gaan we dan dachten wij al..
Niets was minder waar, na telefonisch contact met Tim Cars mochten wij onze Fiat naar een Fiat-Specialist van onze keuze brengen om de auto te laten maken. Uiteindelijk is de volledige versnellingsbak vervangen onder garantie. Al met al Topservice en wij raden Tim Cars dan ook aan iedereen aan!

Ronald & Dana